Kip op Italiaanse wijze (Koken in 30 minuten)

In het kookboek Koken in 30 minuten van Ethelka Dexters staat op bladzijde 82 het recept Kip op Italiaanse wijze. De hoeveelheden in dit recept zijn voor 4 personen.


ImageKlik hier voor de recensie van Koken in 30 minuten.

 

Ingrediënten:

 

  • 1 tomaat
  • 1 bolletje mozzarella
  • 4 kipfilets
  • 4 eetlepels pesto
  • 4 sneetjes parmaham
  • vetstof

 

Bereiding:

 

  1. Pel en ontpit de tomaat en snijd ze in fijne reepjes
  2. Snijd de mozzarella in reepjes
  3. Snijd de kipfilet overlangs en bestrijk met pesto.
  4. Leg er wat van de reepjes tomaat en mozzarella op en vouw de kipfilet opnieuw dicht. Wikkel er een sneetje parmaham om en bak de filets rondom bruin en gaar in de vetstof.
  5. Lekker met rijst.

Eet smakelijk!

Dit boek is te koop bij onze online boekhandel. Klik op de onderstaande banner.