Met geitenkaas gevulde pimientos de Padrón uit de oven (Basic tapas)

In het kookboek Basic tapas van Valérie Berry staat op pagina 58 het recept met geitenkaas gevulde pimientos de Padrón uit de oven. De hoeveelheden in dit recept zijn voor 36 stuks. De voorbereidingstijs is 15 minuten en de bereiding kost u 5 minuten.

 

ImageKlik hier voor de recensie van Basis tapas.

 

Ingrediënten:

 

  • 18 pimientos de Padrón
  • 80 gram vrij droge geitenkaas
  • 1 eetlepel vloeibare honing
  • 2 eetlepels fijngeknipte verse munt
  • zout en peper

 

Bereiding:

 

  • Verwarm de oven voor op 220 graden Celsius. Halveer de groene pepertjes en verwijder de zaden. Leg de helften naast elkaar op een met bakpapier beklede ovenplaat.
  • Verbrokkel de geitenkaas en meng de honing en de munt erdoor. Breng het mengsel op smaak met zout en peper. Vul de halve pimientos met het kaasmengsel. Zet ze 5 minuten in de oven en serveer ze warm.

Eet smakelijk!

Dit boek is in de Duitse taal nog te koop bij onze online boekhandel. Klik op de onderstaande banner.