Elzasser baeckeoffe (Elzas)
|
Geschreven door Tannetje |
Hits: 252
|
Rundertartaar met gebrande paddenstoeltjes en een vinaigrette van eekhoorntjesbrood (Olijfolie)
|
Geschreven door Tannetje |
Hits: 415
|
Wildzwijnspiesen met mirte (De zilveren lepel – Vlees)
|
Geschreven door Tannetje |
Hits: 472
|
Lamsragout met wortels en groene knoflook (Zes seizoenen)
|
Geschreven door Tannetje |
Hits: 426
|
Vijfkruidenrund met ui en sinaasappel-venkelsaus (Eataly)
|
Geschreven door Tannetje |
Hits: 526
|
Steak au poivre et calvados uit Normandië (Van de provence tot pondicherry)
|
Geschreven door Tannetje |
Hits: 436
|
Lamskarbonades met komijn (Mijn keuken van Galicië)
|
Geschreven door Tannetje |
Hits: 429
|
Gestoofde varkenswangen in kokoswater (Slow Cooked)
|
Geschreven door Tannetje |
Hits: 1432
|
Gestoofde varkensschenkel in ahorn en bier (Recepten uit Canada)
|
Geschreven door Tannetje |
Hits: 1087
|
Tartaar Rossini (Tartaar van het mes)
|
Geschreven door Tannetje |
Hits: 1079
|