Terrine van kalfsendvogel met venkel en kervel (Het vleesboek)
|
Geschreven door: Tannetje |
Hits: 318
|
Elzasser baeckeoffe (Elzas)
|
Geschreven door: Tannetje |
Hits: 1316
|
Rundertartaar met gebrande paddenstoeltjes en een vinaigrette van eekhoorntjesbrood (Olijfolie)
|
Geschreven door: Tannetje |
Hits: 636
|
Wildzwijnspiesen met mirte (De zilveren lepel – Vlees)
|
Geschreven door: Tannetje |
Hits: 719
|
Lamsragout met wortels en groene knoflook (Zes seizoenen)
|
Geschreven door: Tannetje |
Hits: 705
|
Vijfkruidenrund met ui en sinaasappel-venkelsaus (Eataly)
|
Geschreven door: Tannetje |
Hits: 770
|
Steak au poivre et calvados uit Normandië (Van de provence tot pondicherry)
|
Geschreven door: Tannetje |
Hits: 644
|
Lamskarbonades met komijn (Mijn keuken van Galicië)
|
Geschreven door: Tannetje |
Hits: 658
|
Gestoofde varkenswangen in kokoswater (Slow Cooked)
|
Geschreven door: Tannetje |
Hits: 1921
|
Gestoofde varkensschenkel in ahorn en bier (Recepten uit Canada)
|
Geschreven door: Tannetje |
Hits: 1498
|