In het kookboek Een dagelijkse portie power van Claudia Van Avermaete staat op bladzijde 198 het recept Zeebaarspapillot. De hoeveelheden in dit recept zijn voor 2 personen. De bereiding duurt 15 minuten en daarnaast nog 20 tot 25 minuten oventijd.

 

Klik hier voor de recensie van Een dagelijkse portie power.

 

Ingrediënten

  • 80 g snijbonen
  • 2 preistengels
  • 4 el olijfolie
  • 1 lente-ui
  • Koriander, vers
  • Teentje knoflook
  • 300 g zeebaars
  • 2 scheutjes witte wijn
  • Peper en zout

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 180° C. Snijd de snijbonen fijn en blancheer ze kort in kokend water. Snijd de preistengels fijn. Neem een grote kom en doe er de olijfolie in. Meng er de prei en de snijbonen door. Doe er de fijngesneden lente-ui en koriander bij. Plet het teentje knoflook en voeg het ook bij de mengeling. Kruid met peper en zout. Neem twee vellen aluminiumfolie of bakpapier, en leg op beide een bedje van prei. Schik er de zeebaarsfilet op met het vel bovenaan. Doe er een scheut witte wijn in. Kruid af met peper en zout. Sluit de papillot. Plaats in de warme oven gedurende 20 – 25 minuten. Je kunt dit eventueel serveren met zilvervliesrijst.

Eet smakelijk!

Dit boek is online te koop bij Bol.com. Klik op de volgende link voor meer informatie.

 

Een dagelijkse portie power