Mortadella (Hanoi Saigon)

In het kookboek Hanoi Saigon van de broers Mido, Jean Philippe en Hando Youssouf staat op pagina 270 het recept Mortadella. De hoeveelheden in dit recept zijn voor 4 personen. De voorbereidingstijd bedraagt 30 minuten, de rusttijd 1 nacht, de…

Lees meer

Makreelfilet met prei en kerrie (Biertapas)

In het kookboek Biertapas van Han Hidalgo staat op pagina 87 het recept Makreelfilet met prei en kerrie. De hoeveelheden in dit recept zijn voor 4 personen. Gestoomde makreelfilet wordt ook als gerookte makreelfilet verkocht. Gestoomde makrelen worden bij een…

Lees meer

Serranoham-tortilla (Het tapasboek)

In Het tapasboek van Simone en Inès Ortega staat op pagina 159 het recept Serranoham-tortilla. De hoeveelheden in dit recept zijn voor 2 personen.   Klik hier voor de recensie van Het tapasboek. Ingrediënten: 1½ el olijfolie 100 g serranoham,…

Lees meer

Tomka (Patatje oorlog)

In het boek Patatje oorlog van Pierre Wind en Bart Chabot staat op pagina 177 het recept Tomka. De hoeveelheden in dit recept zijn voor 4 stuks. Er zijn van die momenten in het koksbestaan dat je na het creëren…

Lees meer