Klassieke yoghurtcake (Het gebak)

Op pagina 81 van het bakboek Het gebak van Roger van Damme en Claudia Allemeersch staat het recept Klassieke yoghurtcake. Op zoek naar een frisse, fruitige cake? Dan is deze Griekse yoghurtcake zeer verfrissend, lekker en gemakkelijk te maken! Klik…

Lees meer

Trappist macaron (Sweet foodista)

In het kookboek Sweet foodista van Margaux Maeterlinck en Christophe Declercq staat op pagina 112 het recept Trappist macaron. De hoeveelheden in dit recept zijn voor 80 koekjes.   Klik hier voor de recensie van Sweet foodista.   Ingrediënten Voor…

Lees meer

Flower power (De smaak van bloemen)

In het kookboek De smaak van bloemen vanJulia Voskuijl staat op pagina 161 het recept Flower Power, dat is Panna cotta van bloemkool met groenekruidenolie en eetbare bloemen. Het is een recept van Tom Oudshoorn, chef-kok ’t Soerel.  Klik hier…

Lees meer