Spaghetti met tomaat, munt en basilicum (Het grote pasta kookboek)

In Het grote pasta kookboek staat op pagina 159 het recept Spaghetti met tomaat, munt en basilicum. De hoeveelheden in dit recept zijn voor 6 personen.
 

Klik hier voor de recensie van Het grote pasta kookboek.

Ingrediënten:

  • 400 g spaghetti
  • 4-5 ontvelde tomaten
  • 1 teentje knoflook
  • een paar blaadjes basilicum
  • een paar blaadjes munt
  • 30 g b oter
  • extra vergine olijfolie
  • peper en zout.

Bereiding:

  • Snijd de tomaten in kleine stukjes. Hak de knoflook, de basilicum en de munt fijn. Meng alles door elkaar, schenk er een ruime hoeveelheid olijfolie over en breng op smaak emt peper en zout.
  • Kook in de tussentijd de spaghetti volgends de aanwijzingen op de verpakking in voldoende water met zout al dente.
  • Giet en meng de boter erdoor. Roer de spaghetti door het tomatenmengsel en serveer direct.

Dit boek is te koop bij onze online boekhandel. Klik op de onderstaande banner: