Ingemaakte knoflook (Real Food)
In het kookboek Real Food van Kate Walsh staat op pagina 37 het recept Ingemaakte knoflook. De hoeveelheden zijn voor 1 pot van 500 ml. Dit recept is zo leuk omdat je er twee krijgt voor de prijs van één: de…
In het kookboek Real Food van Kate Walsh staat op pagina 37 het recept Ingemaakte knoflook. De hoeveelheden zijn voor 1 pot van 500 ml. Dit recept is zo leuk omdat je er twee krijgt voor de prijs van één: de…
In het boek Over rot van Meneer Wateetons, staat op pagina 74 het recept Gefermenteerde citroenen. De voorbereiding is 1 uur en het fermenteren duurt 4 weken. Gefermenteerde citroenen vind je zowel in de Midden-Oosterse keuken, zoals in de tajines van…
In het kookboek Tapas van Valérie Berry staat op pagina 78 het recept Gebakken sint-jakobsschelpen met chorizo en sinaasappelsaus. De hoeveelheden in dit recept zijn voor 6 porties. Klik hier voor de recensie van Tapas. Ingrediënten:6 verse sint-jakobsschelpen, schoongemaakt door je…
In het kookboek De Free Range Cook van Annabel Langbein staat op pagina 84 het recept Langzaam gebakken rode uien. De Voorbereiding vergt 10 minuten, de baktijd is 2 tot 2¼ uur. De hoeveelheden zijn voor 6 bijgerechten.Dit is een…
In het kookboek Sergio Herman, Peter Goossens en Roger Van Damme van deze drie chef-koks staat op pagina 58 het recept De tapenade van de cantharellen. Deze tapenade is heerlijk op mals bereid vlees, zoals Wagyu. Klik hier voor…
In het kookboek Sandwiches voor Lingo en soesjes voor Friends van Ad Janssen staat op pagina 85 het recept Risottorolletjes. De hoeveelheden in dit recept zijn voor 8 rolletjes. De bereidingstijd is circa 30 minuten. Zomeravondcafé: ik ben altijd erg…
In het kookboek Een jaar in mijn keuken van Skye Gyngell staat op bladzijde 230 het recept Pastinaakpuree met tijm, mosterd en crème fraîche. De hoeveelheden in dit recept zijn gebaseerd op vier personen. Deze zoete, nootachtige puree is een…